نقد و بررسی کامل گوشی شیائومی ردمی نوت 8
شیائومی در اکتبر 2019 از میانردهی اقتصادی سری ردمی نوت، ردمی نوت 8 رونمایی کرد. این خط تولید شیائومی تقریباً از گوشیهای خوشقیمت و اقتصادی تشکیل شده است که طرفداران بسیاری دارد. اگر شما هم از آن دسته کاربرانی هستید که به دنبال یک گوشی اقتصادی با طراحی خاص و ساختاری مطلوب هستید در ادامه با ما همراه شوید.
طراحی:
اولین چیزی که در گوشی در نگاه اول کاربر را جذب میکند زبان طراحی آن است. زبان طراحی از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا عناصر بکار رفته در طراحی از شاخصههای اصلی مورد توجه کاربران برای خرید گوشی است. زبان طراحی گوشیهای سری ردمی نوت تا حدودی شبیه به یکدیگر است. گوشی ردمی نوت 8 در پنل جلویی و پشتی از محافظ شیشهای گوریلاگلس استفاده کرده که هر دو مسطح بوده و فاقد انحنا هستند. فریمهای پلاستیکی منحنی بکار رفته در حاشیهها و طراحی براق پنل پشتی از دیگر عناصری است که در زبان طراحی این گوشی خودنمایی میکند. حاشیههای این گوشی بهویژه حاشیههای پایین صفحه نمایش زیاد است به طوری که در حاشیهی پایین لوگوی ردمی حک شده است. راکر تنظیم صدا و دکمهی پاور در سمت راست و اسلات دو سیم کارته درسمت چپ حاشیه این گوشی تعبیه شدهاند. در پایین گوشی نیز پورت شارژ USB-C، پنجرهی اسپیکر، میکروفون اصلی و جک 3.5 میلیمتری هدفون قرار دارند. در بالای گوشی، میکروفون دوم در کنار پورت اینفرارد تعبیه شده است. حسگر اثرانگشت در پنل پشتی واقع شده و جنس و رنگ آن با جنس و رنگ پنل پشتی هماهنگ است. این گوشی در رنگهای سفید، مشکی، آبی و بنفش روانه بازار شده است.
نمایشگر:
این گوشی دارای یک نمایشگر 6.3 اینچی IPS LCD است با رزولوشن فول اچ دی و تراکم پیکسلی 409 پیکسل که یک ناچ قطرهای برای میزبانی دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی در بالای آن قرار دارد. یکی از نقاط قوت نمایشگرردمی نوت 8، روشنایی مطلوب آن است که امکان نمایش محتوای گوشی در محیط باز و زیر نور خورشید را فراهم میکند. این نمایشگرقابلیت پویایی رنگهای نمایشگر AMOLED را ندارد و در به نمایش گذاشتن رنگ مشکی به خوبی رنگ سفید عمل نمیکند.
دوربین:
ردمی نوت 8 دارای یک دوربین چهارگانه با ترکیب لنز 48 مگاپیکسلی اصلی، لنز 8 مگاپیکسلی اولتراواید، لنز 2 مگاپیکسلی ماکرو و لنز 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق است. ماژول دوربین به صورت خطی بوده و به صورت برجسته و جدا از پنل پشتی قرار گرفته است. همانطورکه گفته شد دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی با طراحی ناچ قطرهای در بالای نمایشگر قرار گرفته که عملکرد خوبی دارد و عکسهای با کیفیت و شفافی را به ثبت میرساند و از قابلیت حالت پرتره نیز پشتیبانی میکند.
باتری، تراشه و رابط کاربری:
باتری بکار رفته در این گوشی 4000 میلیآمپری با قابلیت شارژ سریع 18 وات است. برای کارکرد معمولی، این باتری برای مدت زمان یک روزونیم بدون نیاز به شارژ مجدد دوام میآورد و در کارکرد سنگین این مدت زمان به یکروز کاهش مییابد. یک تراشهی اسنپدراگون SDM665 با تکنولوژی 11 نانومتری و پردازندهی 8 هستهای در نسخههای 32/3، 64/4، 64/6، 128/4 و 128/6 گیگابایتی تأمین کنندهی توان پردازشی این موبایل است. در این گوشی از رابط کاربری MIUI 11 بر پایهی سیستم عامل اندروید 9 پای بهرهگیری شده است که از لحاظ نرم افزاری، این گوشی را در راستای گوشیهای پرچم دار قرار میدهد.
امنیت:
همانطورکه گفته شد حسگر اثرانگشت در پنل پشتی واقع شده و بسیار با آن هماهنگ است. این حسگر بسیار سریع و دقیق عمل میکند و در مدت زمان کوتاهی اثرانگشت کاربر را شناسایی میکند، به هیچ کلید کمکی برای فعال شدن نیاز ندارد و جهت قرار دادن انگشت روی آن اهمیتی ندارد. قابلیت تشخیص چهره که توسط دوربین سلفی گرفته میشود، از دیگر نکات مورد توجه این گوشی است که امکان تشخیص چهره حتی در نور کم برا ی باز شدن قفل را فراهم میکند و عملکرد نسبتاً خوبی دارد. این گوشی از لحاظ خوشدستی به پای دیگر گوشیهای هم رده خود نمیرسد اما دارای طراحی با جلوهای ویژه است. دیگر قابلیتهای آن در قبال برچسب قیمتی که ارائه میدهد مطلوب هستند.
برچسب ها: شیائومی ردمی